Filmaanbod voor kidsTerug naar het overzicht

donderdag 27 augustus
In de zomer draaien er superleuke films bij Vue Amersfoort, kom je gezellig kijken!?
Het is feest, want we mogen de bioscoop weer bezoeken! Welke film wil jij graag zien? Vue Amersfoort heeft een superleuk aanbod kinderfilms speciaal voor jou! Hieronder zie je een overzicht van films, op de website vind je er nog meer!

DE PIRATEN VAN HIERNAAST
In deze film ontmoet je de de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus die in Zandwijk aan zee komen wonen. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de 11-jarige Michiel, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Samen beleven ze een gevaarlijk avontuur.

BIG TRIP
Een onhandige ooievaar bezorgt de schattige baby Panda op het verkeerde adres. Beer, Eland, Tijger en Konijn vangen baby Panda op, en beginnen aan een spannende tocht vol hilarische momenten! Zal het hen lukken om baby Panda veilig thuis te brengen? 

SCOOB!
In dit eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur voor de bioscoop zie je hoe het allemaal begon en stuit Mystery Inc. op het grootste mysterie uit hun carrière. De film onthult hoe vrienden voor het leven Scooby en Shaggy elkaar ontmoeten en hoe ze samen met jonge speurneuzen Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden.

DE WRAAK VAN DE NINJA
Alex krijgt op zijn verjaardag een geblokte ninjapop cadeau. Alex is een normale tienerjongen die zijn leven niet kan uitstaan. Zijn stiefvader John en stiefbroer Jan zijn bloedirritant en op school worden hij en zijn beste vrienden gepest door de grootste pestkop van de school. En dan is Alex ook nog eens verliefd op Jessica, het populairste meisje van de klas. Plotseling gebeurt er iets vets: zijn Ninjapop blijkt geen gewone pop, hij leeft! 

PINOCCHIO
Een live-action verfilming van het klassieke sprookje Pincchio.

ONWARD
Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is...

Nog meer familiefilms vind je in de uitagenda van Vue Amersfoort. Klik hiervoor op de roze button of om kaartjes te reserveren.

Meer leuke tips voor voor elke dag vind je in de rubriek Eropuit!

Vue Cinemas Amersfoort

Snouckaertlaan 38
3811 MB Amersfoort
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Achter het stuur bij het NMM

Achter het stuur bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Stap in een mini-tank of jeep en rijd een rondje op het uitdagende parcours en meer!

Bekijk het aanbod