Activiteiten voor elke dag in de regio Amersfoort

Activiteiten voor elke dag in de regio Amersfoort


Leuke tips en uitjes met kinderen deze zomervakantie!

Alle leuke Eropuit-tips voor kinderen in de regio Amersfoort en Gelderse Vallei zoals musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwemplekken, klimparken, hotspots, wandellocaties en nóg veel meer!


Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 399 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 399 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Amersfoort!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei? Er zijn in de regio Amersfoort véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei

Op Kidsproof Amersfoort vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Amersfoort te beleven. Leuk voor deze zomer!