Fun2stay ZomerkampTerug naar het overzicht

Fun2stay Zomerkampen is een organisatie die het voor ieder kind mogelijk wil maken om op kamp te gaan.
Fun2stay biedt actieve kampen voor jeugd en jongeren van 6 t/m 18 jaar. De zomerkampen zijn onderdeel van YMCA Kampeercentra met meer dan 80 jaar ervaring in kinderkampen.

Duizenden kinderen en jongeren in Nederland zijn er op kamp geweest. Ook jij bent van harte welkom! Tijdens Fun2stay zomerkampen ben je de hele dag lekker buiten. Plezier maken met elkaar en genieten van de vrijheid om zonder ouders een weekje vakantie te hebben. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, van het ontbijt in de ochtend tot de warme chocomel na een avondspel. 

Fun2stay Zomerkampen zijn actieve kampen. Elke dag is gevuld met leuke activiteiten. Zoals spelen in de bossen rondom het kamp of op de zeephelling. Je gaat zwemmen in een zwembad of in het Henschotermeer. Natuurlijk is er meer dan genoeg vrije tijd om gezellig te chillen met vrienden in de speeltuin of in de toko onder het genot van een ijsje.

Bekijk de verschillende vakantiekampen online! 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Fun2stay Zomerkampen

Paradijsweg 4
3832 GT Leusden
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Startweken

Startweken

Schilderen, toneelspelen, dansen of een instrument bespelen. Kinderen kunnen zich weer opgeven voor proeflessen, presentaties & workshops tijdens de Startweken (7-19 sep.) van Scholen in de Kunst in Amersfoort en Leusden.

Naar het aanbod!