Yogales in KinderyogatuinTerug naar het overzicht

De Kinderyogatuin geeft yogales in Amsterdam en Amstelveen. Doe je mee? Een proefles is mogelijk.
Bij de Kinderyogatuin van Sanne Bredt kun je kiezen uit kinderyoga, tieneryoga en familieyoga.
Iedereen is welkom vanaf 3 tot 16 jaar oud. 

Kinderyoga versterkt o.a. het zelfvertrouwen, positief denken, de concentratie, sociale vaardigheden en het lichaamsbewustzijn. Ook houdt het een lichaam krachtig & flexibel. Mindfulness helpt om opmerkzaam te zijn hoe je je voelt, wat je nodig hebt en of de gedachten die je hebt je helpen of juist belemmeren. Belangrijke en waardevolle elementen om als kind ‘ in je rugzak’ te hebben.

Sanne geeft met veel plezier yoga aan kinderen (en volwassenen). Om ze te begeleiden emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel in balans te zijn. Waardoor ze keuzes maken die goed voor henzelf en hun omgeving zijn. Ze draagt graag bij aan een positieve toekomst waarin kinderen volledig tot bloei kunnen komen.
Yoga-docente Sanne houdt van frisse lucht dus als het even kan, vinden de lessen buiten plaats! Lekker toch!

De Kinderyogatuin is een plek waar je letterlijk & figuurlijk kunt zaaien en oogsten. Waar iedereen zijn eigen “tuin” tot groei & bloei mag laten komen. De lessen worden gegeven op verschillende locaties in o.a. Amsterdam en Amstelveen. Ze zijn speels van aard en laagdrempelig.

Klik via de paarse button door voor meer informatie en lesdata en -locaties en aanmelden.

PS: Wist je dat de Kinderyogatuin ook andere mogelijkheden heeft? Bijvoorbeeld:
* familieyoga workshops
* yogafeestjes
* prive les
* kinderyoga en tieneryoga zomerkampen
* yoga en mindfulness op school, bso en kinderdagverblijf

De Kinderyogatuin


Amsterdam
Openingstijden Zie de website voor locatie en tijden. Prijs Proefles €7,50. Losse les vanaf €10,00. Zie voor meer de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Ben je in de zomervakantie jarig geweest of binnenkort jarig of je verjaardagsfeestje vanwege corona nog niet gevierd? Dan ga je vast je Kinderfeestje binnen vieren! Bekijk snel onze bijna 300 kinderfeestjes....zit er vast een voor je tussen

Fijne verjaardag!

Naar de feestjes