Activiteiten voor elke dag in Amsterdam e.o!

Activiteiten voor elke dag in Amsterdam e.o!

Tussen onze Eropuit-tips vind je een overzicht van alle Amsterdamse musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwemplekken, ijsbanen, bowlingbanen, lasergamelocaties en nóg veel meer!
LET OP: In verband met het Coronavirus hebben veel activiteiten beperkt beschikbaarheid. Check vooraf goed en reserveer je plekje.

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 427 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 427 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Amsterdam!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam? Er zijn in de regio Amsterdam véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

Op Kidsproof Amsterdam vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Amsterdam, Amstelveen en Zaandam!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Amsterdam te beleven. Leuk voor deze zomer!