ZomerAcademieTerug naar het overzicht

Heeft je kind een achterstand opgelopen op school? Geef hem/haar dan op voor de ZomerAcademie
Bijlesacademie organiseert tijdens de zomervakantie ZomerAcademie voor basisschool en middelbareschool kinderen. Het kan zijn dat je kind, om wat voor reden dan ook, bij bepaalde onderdelen niet helemaal mee kan komen of achter loopt. Dit kan op de korte of lange termijn zorgen voor onzekerheid of het verlies van motivatie. Dit wil Bijlesacademie voorkomen. Speciaal voor kinderen die een achterstandje hebben opgelopen of die een extra zetje nodig hebben is er de ZomerAcademie.

Je kind gaat bij de zomerschool aan de slag met het onderdeel waar ze moeite mee hebben. De persoonlijke aandacht van de docenten zal ervoor zorgen dat je kind zal groeien waardoor er na de vakantie gestart kan worden met meer vertrouwen in eigen kunnen!

Er kan op elke maandag tijdens de zomervakantie gestart worden en de aanpak is zoveel mogelijk op maat! Gedurende 1 of 2 zomervakantie weken gaat je kind en de docenten doelgericht aan de slag.

Er zijn verschillende locaties: Amsterdam IJburg, Amsterdam Oost-Watergraafsmeer en Amsterdam West.

Klik op de roze button voor meer informatie!

Tip: meld je ook aan voor de nieuwsbrief van Kidsproof Amsterdam!

BijlesAcademie

Diverse locaties
Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Ben je in de zomervakantie jarig geweest of binnenkort jarig of je verjaardagsfeestje vanwege corona nog niet gevierd? Dan ga je vast je Kinderfeestje binnen vieren! Bekijk snel onze bijna 300 kinderfeestjes....zit er vast een voor je tussen

Fijne verjaardag!

Naar de feestjes