CODA Tour de ForêtTerug naar het overzicht

zaterdag 29 augustus
Ontdek al fietsend en lopend de Veluwe!
Vive la Veluwe! Ontdek al fietsend en lopend hoe mooi de Veluwe is! Onderweg kom je de highlights op de Veluwe tegen: van Radio Kootwijk, de Asselse Heide, de zandverstuiving bij Klein Dabbelo tot pittoresk Hoenderloo! Ontdek de bossen als een fervente verzamelaar in de (eier)dop en ga aan de slag met vele challenges zoals natuurbingo op een kabouterpad!

Via de roze button kan je de routekaart met opdrachten downloaden. Alle (fotografie)opdrachten op de fiets- en wandelkaart zijn ook geschikt voor kinderen. Leuk om een toffe challenge van te maken! Bijvoorbeeld op de aangegeven (korte) kabouterroute.

CODA heeft voor het hele gezin een aantal specials ontwikkeld zoals het maken van verfkwasten van elementen uit de natuur. Voor de uitgebreide versie van alle opdrachten klik je op op de roze button en dan op het plaatje ‘kidstour’. Vlakbij bezoekerscentrum ‘t Leesten vind je daarnaast een speciaal Vogelhuisje der verhalen. Ga samen op zoek naar het huisje waar kinderen mee kunnen schrijven aan een groot verhaal over de Veluwe. Hoe cool is dat?!

Tijdens jullie familietocht kijk je ook naar losse (natuur)voorwerpen die op de grond liggen: verzamel ze en speel bijvoorbeeld natuurbingo! Een linnen verzameltas met een prachtplaat van een specht erop, inclusief natuurbingokaart én een verzameldoosje, koop je voor € 2,50 bij de balie van CODA Museum.

Tip: Bij CODA Museum ontdek je altijd een tentoonstelling of activiteiten over dier en natuur. Er is veel aandacht voor de flora en fauna op de Veluwe! Leuk om tijdens de route of na afloop te bezoeken met de kids!

Ook leuk: het familiedagpakket van CODA!

CODA

Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn
Prijs gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij CODA

Zomer bij CODA

Ontdek deze zomer de Veluwe! Ga op pad met de gloednieuwe fiets- en wandelroute Tour de Forêt of haal een familiedag voor thuis-pakket met knutselopdrachten voor binnen en buiten.

Viva la Veluwe