Zomer bij Cinemajestic!Terug naar het overzicht

zondag 30 augustus
Beleef de nieuwste kinderfilms deze zomer bij Cinemajestic Zutphen mét leuke Kidsproof deal!
Deze zomervakantie beleef je de nieuwste kinderfilms bij Servicebioscoop Cinemajestic Zutphen. Een uitje voor het hele gezin, waarbij iedereen lekker naast elkaar mag zitten. Het perfecte uitje voor een regenachtige dag of juist bij extreme zomerhitte!

Naast films als Wickie de Viking en Big Trip, zie je hier ook De Piraten van Hiernaast, De Wraak van de Ninja en Lassie en nog veel meer! Via de roze button vind je het hele programma voor deze zomervakantie.

Wist je dat ze bij Cinemajestic beschikken over de nieuwste technieken zoals 3D HFR films en 360 graden geluid, waardoor het lijkt alsof je middenin de film zit. Vet tof! En als je op de serviceknop drukt komen ze jouw bestelling op nemen. Ook handig om te weten: Voor de bioscoop parkeer je gratis jouw auto. 

Psst... deze zomer heeft Cinemajestic een hele leuke verrassing voor Kidsproof fans! Klik op de roze button en print jouw coupon.

Lees ook onze blogs voor leuke zomervakantie inspiratie!

Cinemajestic Zutphen

Dreef 8
7202 AG Zutphen
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij CODA

Zomer bij CODA

Ontdek deze zomer de Veluwe! Ga op pad met de gloednieuwe fiets- en wandelroute Tour de Forêt of haal een familiedag voor thuis-pakket met knutselopdrachten voor binnen en buiten.

Viva la Veluwe