Eropuit met kids in Apeldoorn, Deventer e.o.!

Eropuit met kids in Apeldoorn, Deventer e.o.!

Alle leuke eropuit-tips voor kinderen in en om Apeldoorn en Deventer! Musea, speeltuinen, kinderboerderijen en meer! Maar ook parken en bossen, zwemplekken, ijsbanen en indoor speelplekken. Je hoeft je echt nóóit meer te vervelen...

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 219 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 219 resultaten
Pagina: 1234567

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Apeldoorn-Deventer!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen? Er zijn in de regio Apeldoorn-Deventer véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Op Kidsproof Apeldoorn-Deventer vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello, Otterloo en Lochem!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Apeldoorn-Deventer te beleven. Leuk voor deze zomer!