De leukste uitjes in Arnhem!

De leukste uitjes in Arnhem!

Onze uitagenda staat vól met leuke activiteiten die je op een specifieke dag kunt doen! Kies je favorietje uitje!

Corona-update: op dit moment zijn alle activiteiten/events op locaties afgelast. Houd onze uitagenda in de gaten voor een update of voor leuke tips voor thuis activiteiten op een specifieke dag.

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 148 resultaten
Pagina: 12345
totaal 148 resultaten
Pagina: 12345

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Arnhem!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Arnhem: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen?

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen

Op Kidsproof Arnhem vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Arnhem, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Velp, Didam, Doesburg en Doetinchem!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)