OERRR NatuurdagTerug naar het overzicht

zondag 27 september
Leer toveren op de OERRR Natuurdag op Veluwezoom! Een leuke gezinsactiviteit!
Ben je tussen de 4 en 12 jaar en wilde je altijd al heks of tovenaar worden? Kom en laat je betoveren door de natuur op zondag 27 september op Veluwezoom!

Speciaal voor jou hebben de boswachters, samen met de tovenaars en heksen van Veluwezoom, een super spannende toverroute gemaakt. Op verschillende plekken in het bos doe je behekste opdrachten met een betoverend resultaat. Je kunt bijvoorbeeld een wandeling maken in het bovenste bos, erachter komen welk krachtdier bij je past en griezelen bij het spinhappen!

In het bezoekerscentrum is ook van alles te doen. Heb je met goed gevolg de test doorstaan? Dan heb jij het toverdiploma dik verdiend!

Kom ook toveren!
Stap op je snelste toverbezem en zorg dat je erbij bent! Tussen 11.00 en 13.00 uur mag je starten met je toverroute. Kom verkleed als echte heks of tovenaar. Dat maakt dit toverfeest extra leuk!

Kom zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer. Er is een goede bus- en treinverbinding tot 10 minuten loopafstand vanaf het bezoekerscentrum.

Aanmelden kan via de website van OERRR!

Kijk ook eens in onze rubriek Eropuit voor andere leuke natuuruitstapjes met kinderen!

Bezoekerscentrum Veluwezoom

Heuvenseweg 5 A
6991 JE Rheden
Openingstijden Tussen 11.00 en 15.00 uur kun je de toverroute doen; de natuurdag duurt tot 17.00 uur Prijs voor actuele prijzen zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

De scholen zijn weer begonnen! Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze eropuit tips!