Kinderfeestje in de natuurTerug naar het overzicht

Ben je bijna jarig? Of net jarig geweest? Vier je kinderfeestje bij Natuurmonumenten in Rheden!
Afhankelijk van de leeftijd van de jarige kun je kiezen uit verschillende kinderfeestjes bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden: een kabouterfeest, een stoer boswachter bootcampfeest of een feest over een geheimzinnige schatkist.

Kabouterfeest
Word je 4 of 5 jaar? Haal dan snel de knapzak van een van onze kabouters op. Als er een jarige in de buurt is, beginnen de neuzen van de kabouters te kriebelen en weten ze dat het weer tijd is voor een leuk feest. Langs een uitgezet pad staan paddenstoelen. Met de knapzak erbij gaan jullie bij iedere paddenstoel iets leuks doen. De jarige krijgt een cadeautje.

Boswachter Bootcamp
Voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. Ben je stoer en wil je een avontuurlijk feestje geven? Doe dan de Boswachter Bootcamp met al je vriendjes en vriendinnetjes. Je krijgt een stoere tas mee waarin de routekaart zit met alle benodigdheden voor de opdrachten. Camoufleer, test je fitheid en ontdek de beesten in het bos. Heb jij het in je?

Geheimzinnige schatkist
Ben je tussen de 8 en 12 jaar? Ga met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek naar natuurschatten én naar een code. Met deze code en een sleutelbos kun je een geheimzinnige schatkist openen. En wat zou daar in zitten? De geheimzinnige schatkist waar het allemaal om draait is enige tijd geleden gevonden door een van de boswachters. Er wordt beweerd dat de schatkist van een geheimzinnige kluizenaar is geweest. Niemand weet wat voor schatten hij erin bewaard heeft.

De feestjes duren zo'n 1,5 tot 2 uur. Ook leuk, plan voor of na het feestje een lekkkere picknick in! Zo ben je zeker 3 uur onder de pannen!

Voor meer info even doorklikken naar de website.

Zoek je nog een leuk nieuw outfit voor je verjaardag? Kijk dan eens bij onze categorie kinderwinkels!

Bezoekerscentrum Veluwezoom

Heuvenseweg 5 A
6991 JE Rheden
Openingstijden op afspraak Prijs Klik voor actuele tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

De scholen zijn weer begonnen! Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze eropuit tips!