Kinderfeestje KlimtuinTerug naar het overzicht

Een droom van een speeltuin! De Klimtuin van Intratuin Duiven is een walhalla voor kids en ouders!
Kijk hier worden we blij van, een geweldige gratis speelplek voor kids met een restaurant waar je lekker kunt gaan koffiedrinken of lunchen. Alle voordelen van een binnenspeeltuin maar dan leuk voor ouders! Vanaf het restaurant heb je zicht op de geweldige buitenspeeltuin waar ze heerlijk kunnen klimmen. Is het geen buitenspeelweer? Geen probleem, de Klimtuin heeft ook een binnenspeelplek! Hier kun je tot 9 meter hoog klimmen, door de netten klauteren en glijden op een van de vele glijbanen.

Het interieur van de proeftuin is heel mooi geworden, dus je kunt hier heerlijk een aantal uurtjes vertoeven. Ze verkopen o.a lekkere broodjes, salades en natuurlijk iets lekkers bij de koffie. Voor de kids hebben ze natuurlijk friet maar ook poffertjes.

Het kinderfeestjesprogramma
Bij ontvangst wordt het verhaal van Onno de eekhoorn verteld. Een bijzondere eekhoorn die in de boomhutten van de Klimtuin woont. De kinderen kunnen starten met een opdracht om de fabriek en de boomhutten te ontdekken. Ze spelen allemaal mee voor een mooie verrassing. Bij het organiseren van een kinderfeestje kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Die je kunt aanvullen met extra’s die jouw feestje nog spannender, leuker en lekkerder maken.

Klik voor de verschillende arrangementen en openingstijden van Intratuin Duiven, even door naar de site!

Psst heb je al eens op onze Uitagenda gegeken voor al die leuke weekendtips? Zoveel inspiratie om er eens lekker met z'n allen op uit te gaan!

Intratuin Duiven

Lithograaf 1
6921 VA Duiven
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden even door naar de website van Intratuin Duiven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

De scholen zijn weer begonnen! Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze eropuit tips!