Zomerfestival!Terug naar het overzicht

woensdag 19 augustus
Nieuwe Nobelaer presenteert 1e editie van zomerfestival Volare!
Nu de richtlijnen het weer toelaten, zet Nieuwe Nobelaer in juli en augustus haar deuren weer wijd open voor publiek. Zo is er voor kinderen o.a. Voorlezen met muziek en kunnen ze diverse keren creatief bezig zijn tijdens het Kinderatelier. Ook zijn er muziekconcerten, exposities en er is klapstoelcabaret.

Het programma is flexibel zodat waar nodig op de ontwikkelingen omtrent het Covid-19 virus ingespeeld kan worden. Om er goed op toe te kunnen zien dat er niet te veel mensen aanwezig zijn, is reserveren via de website, ook bij gratis activiteiten, verplicht.

Om het zomerprogramma goed tot zijn recht te laten komen, wordt het Evenementenplein omgetoverd tot een zomers paradijs. Met o.a. gekleurde lampjes, vlaggenlijnen, flamingo’s, zonnen, strandballen en andere attributen, wordt een echte vakantiesfeer gecreëerd.

Let op: de komende weken wordt het programma verder aangevuld. Kijk dus regelmatig op hun pagina (via de roze button) voor het laatste nieuws en programma!

Nieuwe Nobelaer

Anna van Berchemlaan 2
4872 XE Etten-Leur
Prijs Kinderactiviteiten zijn gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Summer!

Lees onze tips!