Zomersportdagen!Terug naar het overzicht

zaterdag 22 augustus
Doe mee met de apetoffe zomersportdagen van Monkey Moves deze zomervakantie!
Deze zomer heeft Monkey Moves Breda iets nieuws! Naast de reguliere lessen hebben ze dit jaar ook apetoffe zomersportdagen. Dezelfde sfeer, dezelfde docenten en natuurlijk weer allerlei sporten, maar dan een hele ochtend, hele middag en/of hele dag!

Tijdens de sportdagen gaat het om multisport. Er zullen verschillende sporten zijn en zelfs clinics van echte honkballers, golfers en meer!!

Alle sportieve vaardigheden worden ontdekt en geleerd op een plezierige, ontspannen manier. Zo leren de kinderen verschillende basisvaardigheden die van belang zijn voor een leven lang gezond bewegen.

Uiteraard mag het welbekende parcours niet ontbreken! In deze ‘jungle’ kunnen de kinderen zelf ontdekken, spelen en bewegen. Er zijn diverse hang-, rol-, spring-, klim- en klauteronderdelen. Wanneer de muziek aanstaat, mogen de kinderen hier in hun eigen tempo sporten en spelen. Gaat de muziek uit? Dan ga je weer met z’n allen een oefening doen!

Tussendoor wordt er een gezonde pauze gehouden met water en fruit (dit wordt verzorgd). Per 10 kinderen is er minimaal één begeleider. Monkey Moves hanteert een maximum van 30 kinderen.

Vrijdag 21 augustus: ochtendprogramma voor 4-6 jarigen
Het ochtendprogramma start om 9:00. Je start met een kennismaking en een dans. De kinderen nemen afscheid van hun ouders en je begint met een eerste sportactiviteit, waarna er nog meer activiteiten volgen. Om 12:00 sluit je de ochtend samen af en mogen de kinderen met hun ouders mee naar huis.

Vrijdag 21 augustus: middagprogramma voor 6-9 jarigen
Het middagprogramma start om 13:00. Na de openingsdans nemen de kinderen afscheid van hun papa’s en mama’s en gaan ze starten met sportactiviteiten. Om 17:00 sluit je de middag af en mogen de kinderen weer worden opgehaald.

Zaterdag 22 augustus: dagprogramma voor 6-9 jarigen
Het dagprogramma op zaterdag start om 10:00. Uiteraard weer met een dans om samen in de stemming te komen, waarna verschillende sportactiviteiten volgen. Om 12:30 is er een lunchpauze. Kinderen nemen hun eigen lunch mee vanuit huis. Na de lunch ga je door met de volgende sportactiviteiten. Om 16:00 is de sportdag afgelopen en mogen de kinderen met hun ouders mee naar huis.

Wil jij je inschrijven? Klik dan via de roze button direct door naar hun website!

Monkey Moves Breda


Breda
Prijs
Vrijdagochtend voor kinderen 4-6 jaar – €25
Vrijdagmiddag én hele zaterdag voor kinderen 6-9 jaar – €80
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Summer!

Lees onze tips!