Boerderij WolfslaarTerug naar het overzicht

Deze kinderboerderij is dé plek om heerlijk te spelen en te knuffelen met dieren!

Boerderij Wolfslaar is een educatieve boerderij met schapen, kippen, varkens, paarden, koeien, ezels en geiten. En… 2 boerderijpoezen. In de (speel)weide kunnen kinderen de geitjes aaien. En verspreid over het terrein zijn er waterspeelplekken en andere educatieve speelobjecten. 

In de winkel vind je speurtochten voor verschillende leeftijden, die je kunt doen met het gezin. En bij ‘Het tuinhuis van Charlotte’ geniet je van een kop koffie met iets lekkers of lunch, terwijl de kinderen nog spelen in de aangrenzende zandbak.

Boerderij Wolfslaar ligt midden in natuurgebied Wolfslaar. 4 korte wandelingen laten je de akkers en het historische landgoed beleven. Ook geschikt voor kinderen.

Wil je meer weten over Boerderij Wolfslaar? Klik dan via de roze button direct door naar hun website.

PS Ben je op zoek naar andere leuke uitjes in deze omgeving? Kijk dan verder op Eropuit categorie!

Boerderij Wolfslaar

Wolfslaardreef 95
4834 SN Breda
Openingstijden Kijk voor de exacte openingstijden op de website van Boerderij Wolfslaar. Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Summer!

Lees onze tips!