Op Zoek Naar De Schat (4+)Terug naar het overzicht

zondag 27 september
Geniet met je kids van deze leerzame sprookjesachtige familievoorstelling bij Perron 3 in Rosmalen!
Op een dag vindt Aires een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen. De kaart leidt hem naar de diepe en donkere hoeken van het bos waar de oude tovenaar woont. Tot zijn grote verrassing vertelt de oude tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat écht wilt….

Zal het Aires lukken alle opdrachten van de tovenaar uit te voeren, genoeg in zichzelf te geloven en de schat in zichzelf te vinden?

In deze sprookjesachtige kindervoorstelling van Aires Entertainment, staat het thema zelfvertrouwen centraal. Dit thema loopt dan ook als een rode draad door de gehele voorstelling heen.

Aires is een jonge tovenaarsleerling die moeite heeft om de opdrachten van de oude tovenaar te vervullen. Maar opdracht na opdracht, groeit zijn zelfvertrouwen in zichzelf, en samen met de kinderen weet hij de meest moeilijke opdrachten van de tovenaar te vervullen.

Zondag 27 september, 13:30 uur

Klik op de roze button voor tickets!

 

Perron-3

Hoff van Hollantlaan 1
5243 SR Rosmalen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Nieuw clubje, cursus of workshop!

Nieuw clubje, cursus of workshop!

Het begin van het nieuwe schooljaar is een mooi moment om je eens goed te oriënteren op een nieuw clubje, workshop of cursus!

Vind je clubje!