Toffe Minecraft-workshopsTerug naar het overzicht

Deze zomer: verover heel Nederland in Minecraft! Onderdeel van de Experience Minecraft & Kazerne.
Kom deze zomer naar het forteiland waar alles in het teken staat van kaarten en navigatie. De poorten zijn weer open voor bezoekers en er wordt alles aan gedaan om een leuke en veilige museumbeleving te realiseren. Wist je dat het Forteiland wel zes voetbalvelden groot is… ? Dat betekent veel buitenruimte voor verschillende leuke activiteiten en exhibits.

Minecraften én Museumbezoek in de zomer
Op GeoFort kun je deze zomer als onderdeel van de Experience Minecraft & Kazerne meedoen aan een extra leuke Minecraft-workshop waarin kinderen en ouders samen aan de slag gaan om heel Nederland in Minecraft te veroveren.

GeoFort brengt het spelen in Minecraft naar een volgend level. Ze hebben maar liefst heel Nederland in Minecraft ingeladen met 1000 miljard Minecraft blokken. Op de GeoCraft server van GeoFort ga je rondcruizen op leuke plekken zoals de Efteling, Schiphol of de op Dam! Daag je je ouders uit in een leuke Minecraft quiz en zoek naar je eigen huis in de Minecraft wereld.

Na de workshop ga je de museum Kazernestraat in dat helemaal in het teken staat van de aarde, kaarten en navigatie.

Hier kun je van alles ontdekken en zien!  Bouw je eigen toren in de aardbevingszaal of ga terug in de tijd met de 3D globe.

Honger en dorst na al dit spelen en beleven? In het nieuwe pannenkoekenrestaurant sluit je je bezoek af met een heerlijke pannenkoek of iets anders lekkers!

Dat wordt een superleuke en leerzame dag!

Let op: reserveer vooraf een ticket.

Klik voor meer info en de gehanteerde richtlijnen m.b.t. corona door naar de website van GeoFort via de roze button.

GeoFort

Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen
Openingstijden Tijdens de gehele zomervakantie iedere dag geopend
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs