Theaterschool Rabarber!

10 september 2020
Kom dit seizoen weer genieten van mooie familievoorstellingen van Theaterschool Rabarber! Smaak te pakken? Doe dan mee met de theaterlessen!
Dit jaar staan er weer hele mooie, grappige en spannende familievoorstellingen op het programma Theaterschool Rabarber.

De kerstvoorstelling Rome & Julia van Rabarber zie je tijdens de kerstvakantie in Theater aan het Spui. De overige voorstellingen zijn in theater Merlijn, de thuisbasis van Rabarber.

Mijn opa de astronaut (4+) Van 18 oktober t/m 24 oktober 2020 herfstvakantie


Billy kan niet slapen. Hij denkt namelijk alleen maar aan de maan. Soms is ze heel dichtbij, soms lijkt ze ver weg en soms is ze zelfs helemaal verdwenen. Kan hij haar zelfs niet vinden als hij uit het zolderraam klimt en vanaf het dak gaat zoeken. Dan besluit Billy dat het een goed idee is als opa de maan gaat halen. Opa is namelijk astronaut en eerder op de maan geweest. Kom je deze avontuurlijke familievoorstelling ook bekijken? Ook zijn er workshops tijdens de Betovering bij Rabarber.Een Pietenbende
(3+) 22 nov t/m 2 dec 2020

De Sinterklaastijd is een tijd van cadeautjes, snoepgoed en verwachtingen. Maar voordat jij een cadeautje in je handen hebt, moet er eerst heel veel gebeuren. Verlanglijstjes lezen, cadeautjes testen en sorteren, pepernoten bakken en de mooiste strikken maken voor op de cadeautjes. Dit is allemaal het werk van de Pieten. Welke fratsen en grollen de Pieten allemaal uithalen tijdens hun werk krijg je te zien in ‘Een Pietenbende’. 3+

 


Romeo en Julia (5+)
26 dec t/m 30 dec 2020 kerstvakantie

Misschien wel het beroemdste toneelstuk van de wereld. Iedereen kent het verhaal over de twee jonge geliefden. Ze mogen niet van elkaar houden, maar laten zich door niemand de wet voorschrijven en kiezen voor de liefde. Rabarber maakt van deze klassieker een bruisende, moderne familievoorstelling in een geheel nieuwe bewerking. Het wordt een feest van de liefde in het 35 jarige jubileum van Rabarber. 5+

Locatie: Theater a/h SpuiAlice in Wonderland (4+)
2 t/m 8 mei 2021 meivakantie

“Ik wist vanmorgen nog wie ik was, maar ik ben sindsdien al een paar keer veranderd...”

Ben jij ook weleens bang voor nieuwe dingen?
Soms moet je dapper zijn. 
Nog dapperder dan je ooit dacht te kunnen zijn.
Soms zal je bang zijn.
Banger nog dan je je voor kunt stellen.
Soms is niets wat het lijkt en lijkt alles op niets.
Alice zoekt de weg in een wereld die ze niet kent. Maar als je niet weet welke kant je op moet, dan is elke kant goed, toch?

Een spannende -en soms ook gekke- voorstelling over nieuwe werelden en ontdekkingen, over dapper zijn of dapper worden. Voor kleine en grote helden! 4+Steel de show, theaterles bij Rabarber (6+)!


Ben jij 6 jaar of ouder en gek op theater? Doe dan mee aan de theaterlessen van Rabarber en steel de show, want je krijgt niet alleen les, je doet natuurlijk ook mee aan hele toffe optredens. Dus meld je direct aan voor een proefles bij theaterschool Rabarber!


Elke zomervakantie zomerkamp bij Rabarber


In de zomervakanties heeft Theaterschool Rabarber Summerschool: toffe zomerkampen voor de echte theaterfanaten! Hoe gaaf is het om in die lange zomervakantie lekker door te kunnen gaan met wat je het liefste doet? Vang je toch nog wat licht van de schijnwerpers! Van maandag t/m vrijdag ga je aan de slag met spel, zang en dans en op vrijdagavond sta je te stralen op het podium voor familie en vrienden.Theater Merlijn


Rabarber heeft in Den Haag haar eigen gebouw, waar Theater Merlijn een onderdeel van is. Er is een gezellige en sfeervolle foyer. Theater Merlijn is een knus theater en de thuisbasis van Rabarber. Het is een vlakkevloertheater met 110 stoelen. In theater Merlijn worden de eigen producties gespeeld en geven alle leerlingen aan het eind van het seizoen hun presentaties, waar ouders kunnen zien wat ze hebben geleerd op het gebied van toneel, zang en dans.

Praktisch: Rabarber is te vinden aan de rand van het centrum van Den Haag, gelegen in de oude locatie van de Openbare Bibliotheek aan de Bilderdijkstraat 35 en is heel makkelijk bereikbaar met tram 17.