De Haagse WillemsvaartTerug naar het overzicht

zaterdag 8 augustus 2020
Stap aan boord van een boot van de Willemsvaart en vaar mee van Den Haag naar Scheveningen!
Rederij De Willemsvaart is een kleine gezellige rederij die vanuit Den Haag naar Scheveningen vaart. Stap aan boord bij Chris die je heel veel over Den Haag weet te vertellen.

De rederij is flexibel dus schroom niet te vragen (bel even) of jouw favoriete route mogelijk is! Zo maakten wij tijdens onze stedentrip Den Haag, op verzoek een leuke stop bij de Waterkant waar we een kopje thee met schipper Chris dronken. En we lieten ons in de stad naar onze favoriete ijssalon brengen. Zo fijn dat dat kan!

Afhankelijk van het seizoen varen ze 7 dagen per week (in de wintermaanden 2 dagen per week) en kun je genieten van de stad vanaf het water. Onderweg hoor je veel over de dieren en planten die je ziet, super interessant. Ook leuk: in de zomer zijn er ook avondvaarten!

De Willemsvaart is genoemd naar Koning Willem I, die op verzoek van Burgemeester Copes van Cattenburch is gestart met het aanleggen van een waterweg tussen Den Haag en Scheveningen.

Wil je een keer meevaren? Klik dan op de roze button voor meer informatie over de mogelijkheden.
Let op: wel even reserveren!

Tip: wist je dat Kidsproof je ook via Facebook op de hoogte houdt van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Like onze pagina nu en mis niets!

De Haagse Willemsvaart


Den Haag
Openingstijden Zie website. 7 dagen per week.
Vaart ook op verzoek, bel dus even.
Prijs Zie website via roze button voor de actuele prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is september!

Het is september!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, coronaproof trakteren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! We hebben leuke tips verzameld om het nieuwe schooljaar goed mee te starten. Veel plezier!

Feestjes, clubjes en nazomeruitjes!