Eropuit met kinderen in en om Den Haag

Eropuit met kinderen in en om Den Haag

Corona-update - Leuke tips met kinderen die kunnen in deze corona-tijd!

Alle toffe eropuit-tips voor kinderen in en om Den Haag! Musea, (binnen)speeltuinen, zwembaden, kinderboerderijen en meer.

Maar ook boswandelingen, parken, zwemplekken, indoor speelplekken en meer leuke gezinsuitjes en familie-activiteiten. Check ook onze weekenduitjes en tips voor kinderuitjes!

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 405 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 405 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Den Haag!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft? Er zijn in de regio Den Haag véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft

Op Kidsproof Den Haag vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Den Haag te beleven. Leuk voor deze zomer!