Kids Escape Room Ayers RockTerug naar het overzicht

Nieuw bij Ayers Rock Zoetermeer: de Kids Escape Room en Hoogteparcours! Kom en beleef volop actie!
Tijd voor actie? Kom met je hele gezin naar Ayers Rock Zoetermeer. Daar vind je nu ook een Kids Escape Room! 

Stap in de tijdmachine en beland in één van de kamers van de Kids Escape Room en ontsnap binnen de tijd uit de middeleeuwen of Australië!  De Kids Escape is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en je kunt meedoen met minimaal 3 en maximaal 10 deelnemers. 

Voor nog meer actie kun je de hoogte in met de nieuwe en spectaculaire Hoogteparcours. Probeer op grote hoogte door de verschillende obstakels heen te komen en roetsj met de tokkel naar de overkant. Zo tof om te doen met het hele gezin! Reserveer wel even van tevoren, dan ben je zeker van een plek.

Blijf je liever op de grond, dan is er bij Ayers Rock ook nog genoeg fun zoals boogschieten (semi-indoor), het grottenparcours (indoor) of de survivalbaan (outdoor).

Klik voor meer informatie op de roze button.

Tip: Ben je bijna jarig en zijn jouw vrienden net zo actief als jij? Vier dan eens je kinderfeestje bij Ayers Rock! Ook voor kinderen vanaf 4 jaar hebben ze superleuke activiteiten.

Ayers Rock Zoetermeer

Buytenparklaan 14
2717 AX Zoetermeer
Openingstijden Iedere dag open, behalve op feestdagen.
Bel van te voren even voor een afspraak.
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is september!

Het is september!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, coronaproof trakteren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! We hebben leuke tips verzameld om het nieuwe schooljaar goed mee te starten. Veel plezier!

Feestjes, clubjes en nazomeruitjes!