Laaks JeugdtheaterTerug naar het overzicht

In het Laaktheater zijn er theatervoorstellingen en films en je kunt er leren acteren, zingen en dansen!
Laaktheater is het theater van stadsdeel Laak in Den Haag. Laak met z’n diversiteit aan bewoners, leefstijlen, meningen, geloven, talenten en initiatieven vormt een rijke bron van inspiratie. In het Laaktheater worden theatervoorstellingen gemaakt en geprogrammeerd voor en door wijkbewoners.

Het Laaks Jeugdtheater is er voor kinderen en jongeren uit Laak die graag acteren, zingen en dansen! Op dinsdagmiddag tussen 16.00 en 17.30 uur repeteren de kinderen van 8 tot 12 jaar en dinsdagavond van 19.00-21.00 uur de jongeren van 12 tot 18 jaar. De contributie bedraagt € 13 per maand.

Er wordt gerepeteerd voor de jaarlijkse kerstmusical. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@laaktheater.nl of bel 070-3933348.

De actuele voorstellingen en films in het Laaktheater vind je in onze uitagenda!

Voor meer informatie over het Laaktheater klik je even door naar de website via de roze button hieronder. Ook om kaartjes voor voorstellingen te kopen.

Tip: we hebben nog veel meer leuke theaters in en om Den Haag voor je verzameld!

Tip: het Laaktheater is ook een prima plek voor een kinderfeestje!

Laaktheater

Ferrandweg 4T
2523 XT Den Haag
Openingstijden Zie website.
Prijs Vanaf € 3. Laaktheaterpas en Ooievaarspas 50% korting. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is september!

Het is september!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, coronaproof trakteren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! We hebben leuke tips verzameld om het nieuwe schooljaar goed mee te starten. Veel plezier!

Feestjes, clubjes en nazomeruitjes!