Zomeractie Panorama MesdagTerug naar het overzicht

Deze zomer is er een speciale zomeractie bij Panorama Mesdag. Gratis entree voor kinderen t/m 11 jaar!
Deze zomer heeft het geweldige museum Panorama Mesdag een speciale zomeractie. Met deze zomeractie komt museum Panorama Mesdag tegemoet aan families die vakantie vieren in Nederland. Kinderen t/m 11 jaar mogen tijdens de zomervakantie gratis naar binnen, hun oudere broer of zus betaalt slecht 5,- euro.

Een dagje uit in Den Haag is niet compleet zonder een bezoek aan het magische Panorama van Scheveningen. Wie bij Panorama Mesdag naar binnengaat beleeft het strandleven van toen en nu en staat even later ineens midden in het gróótste schilderij van Nederland. Een 360º beleving van het Scheveninger strand uit de 19e eeuw.

Hendrik Willem Mesdag, één van de bekendste schilders van de Haagse School, schilderde diverse vergezichten op zee, vele duinen en meermaals het oude vissersdorp. Het Panorama van Scheveningen is daarvan het absolute hoogtepunt. Door het duin op locatie en de wisselende lichtinval lijkt het net echt. Of ís het echt? Met deze actie kan iedereen het zelf ontdekken!

De zomeractie is geldig tot 1 september 2020.

Boek snel online je tickets zodat je verzekerd bent van een tijdslot. Klik door via de roze button!

Panorama Mesdag

Zeestraat 65
2518 Den Haag
Openingstijden zie website Prijs Tot 1 september: kinderen t/m 11 jaar gratis, oudere broer/zus €5,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie met Maurits Muis

Zomervakantie met Maurits Muis

Kleuters gaan op pad met het muisje Maurits. Vanaf 7 jaar maak je je eigen paardenschilderij bij het Mauritshuis!

Kinderen gratis toegang