AFAS CircustheaterTerug naar het overzicht

Een van de bekendste theaters met uiteenlopende voorstellingen! Een bezoekje waard...
Het AFAS Circustheater op Scheveningen heeft al meer dan 100 jaar theaterhistorie en is tegenwoordig vooral beroemd door de indrukwekkende musicals van Joop van den Ende Theaterproducties.

In het AFAS Circustheater zijn er regelmatig ontzettend leuke familieshows voor jong en oud. Voorbeelden hiervan zijn Doornroosje, Brandweerman Sam en Ernst, Bobbie en de rest! Het kleine publiek is van harte welkom voor een leuke middag in dit mooi theater in Den Haag. Natuurlijk zijn er stoelverhogers voor de kleintjes onder ons, een lekker snoepbuffet met limonade en is er aan het eind van de show leuke merchandise te koop als herinnering van een mooie dag!

Het bijzondere gebouw is met de jaren uitgegroeid tot een indrukwekkende en stijlvolle locatie die zich ook overdag uitstekend leent voor de meest uiteenlopende doeleinden. Maar het leukste zijn natuurlijk de Familievoorstellingen!

Wil jij ook een keer het theater bezoeken en naar een voorstelling? Kijk dan snel in de Uitagenda voor de eerstvolgende datum dat een familievoorstelling te zien is in het AFAS Circustheater!

Meer informatie over het AFAS Circustheater vind je via de roze button op de website. Benieuwd naar andere theaters in en rond Den Haag? Kijk dan in ons overzicht!

AFAS circustheater

Circusstraat 4
2586 CW Den Haag
Openingstijden Zie de Uitagenda voor voorstellingen Prijs Zie de Uitagenda voor voorstellingen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is september!

Het is september!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, coronaproof trakteren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! We hebben leuke tips verzameld om het nieuwe schooljaar goed mee te starten. Veel plezier!

Feestjes, clubjes en nazomeruitjes!