Beest BouldersTerug naar het overzicht

Klimmend de beest uithangen, dat kan bij deze toffe boulderhal bij het Hollands Spoor!
Beest Boulders is de derde en nieuwste boulderhal van De Klimmuur, gevestigd in “the globe” in Den Haag met meer dan 180 boulders met genoeg variatie voor iedereen! Daarnaast worden de boulders iedere week vernieuwd. Kom en probeer ze allemaal!

Je vindt Beest Boulders direct naast het treinstation Den Haag Hollands Spoor. Deze locatie is dus goed bereikbaar met het ov én de fiets. Ook is er voldoende parkeergelegenheid rondom The Globe. In hetzelfde pand zit de Klimmuur Hollands Spoor. Alles onder 1 dak!

Heb je honger na het boulderen? Geen enkel probleem! Haal je lunch of avondeten bij de hal – alles uit eigen keuken! Daarnaast is er ook nog eens een uitgebreide winkel voor al je klim en boulder benodigdheden.

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Den Haag. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Beest Boulders

Waldorpstraat 15 F
2521 CA Den Haag
Openingstijden ma-vr: 13.00 - 23.00 uur
za/zo: 10.00 – 23.00 uur
Prijs dagentree:
0 t/m 9 jaar € 7,50
10 t/m 17 jaar € 10,-
volwassene € 13,90
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie: wat kan wel?

Herfstvakantie: wat kan wel?

De herfstvakantie ziet er dit jaar anders uit dan andere jaren... Restaurants gesloten, Festival de Betovering afgelast... het is niet anders! Toch is er nog een heleboel wat op dit moment wél kan. Klik door voor coronaproof tips voor uit en thuis!

Herfstvakantietips