De leukste zomervakantie uitjes in de Drechtsteden

De leukste zomervakantie uitjes in de Drechtsteden

In onze Uitagenda vind je heel veel leuke eropuit-tips, zomervakantie-uitjes, kinderuitjes, gezinsuitjes en weekendtips met kinderen op een specifieke datum!

PS: er zijn ook veel leuke gezinsactiviteiten die je in de zomer elke dag kunt doen in de regio Dordrecht, kijk bij onze Eropuit-tips!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 114 resultaten
Pagina: 1234
totaal 114 resultaten
Pagina: 1234

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Drechtsteden!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Drechtsteden: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht?

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht

Op Kidsproof Drechtsteden vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Alblasserdam!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)