Creatieve vakantieworkshopsTerug naar het overzicht

vrijdag 28 augustus
Doe in de zomervakantie een superleuke creative workshop bij Workshops 4 Kids in Sliedrecht!
Workshops 4 Kids heeft deze zomervakantie superleuke workshops op het programma staan! 

Doe bijvoorbeeld mee met de workshop Tie-Dye en bewerk een hip shirt, sokken of een gave tas! Of haal uit de vele bakken vol kraaltjes en bedeltjes jouw favorieten en maak toffe armbandjes én een sieradendoosje. Of ga samen met instragrammer Gwenn aan de slag met een snailmail en maak bijpasende stickers.

En zo zijn er nog veel meer leuke workshops die je in de vakantie kunt volgen! Kun je niet kiezen welke workshop je wilt doen, kom dan naar het Grote Knutselfeest in week 35! Ook leuk: doe samen met je vriend(innen) de workshop.

Ga voor alle workshops, meer informatie én het reserveren van een ticket (verplicht) naar de website van Workshops 4 Kids, klik hiervoor op de roze button.     
 
Tip: volg je Kidsproof Drechtsteden al op Facebook? We hebben zoveel leuke tips met je te delen! 

Workshops 4 Kids / Krea Lokaal

Maaslaan 6A
3363 CJ Sliedrecht
Openingstijden Check voor alle data de website van Workshops 4 Kids Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Avontuurlijke kids opgelet!

Avontuurlijke kids opgelet!

Agaat Piraat en haar beste maatje hebben héél hard jouw hulp nodig! Ze zijn gestrand op een onbewoond eiland, waar wél een schat begraven ligt. Zoek jij met ze mee in de avontuurlijke voorstelling De Grote Piratenshow (3+) op zaterdag 22 augustus in Theater De Willem?

Bestel snel kaartjes