Frisse start met deze Back to school tips!

3 september 2020
De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, coronaproof trakteren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Hieronder vind je een heleboel tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten. Veel plezier!
Een frisse start? Dit zijn onze back to schooltips!
Hallo September


Clubjes, proeflessen

Door heel Drenthe!
Wil je leren acteren? Bij JeugdTheaterSchool Dynamo leert iedereen van 6 t/m 18 jaar toneelspelen op een leuke manier. Fantasie, plezier, ontdekking en samenspel vormen het hart van de lesstof.
Vraag nu een proefles aan

Proefles Telekids
Telekids Musicalschool / RTL Talent Academy.
Zingen, dansen en acteren voor iedereen van 4 t/m 18 jaar! Haal het beste uit jezelf en schrijf je in op de musicalschool in Emmen.
Schrijf je nu in 


Kinderfeestjes voor nu


Op outdoor avontuur!

Op zelf gekozen locatie kan je bij JP Activiteiten een geweldig kinderfeestje vieren! Knal rond in de bubbelvoetbal of knal juist op elkaar met paintball of lasergame. Kunnen jullie ook overleven? Speel dan Robinson survival!
Lees meer 

Jump Party nu met Actie!
Urban Jump in Emmen, een toffe trampolinehal en speelhal. De perfecte plek voor leuke kinderfeestjes! En de plek om je helemaal uit te leven in de verschillende trampline-area's met een stel vrienden. Nu met een toffe jarige actie!
Ontdek hier de actie 

Prikkelend kinderfeestje!
Zoo Bizar, je hebt daar gegarandeerd een bizar leuk Kinderfeestje in Orvelte. Een kinderfeestje bestaat altijd uit een uitgebreide en spannende rondleiding langs alle dieren en natuurlijk heerlijk spelen bij het houtenpad van Theodoor. Voor welk arragement ga jij?
Muis, slang, bizar... 

Weer of geen weer
Check ook nog even onze kinderfeestjes-categorie op de website. Hier vind je nog meer super leuke en toffe feestjes binnen in Drenthe. Van gave thuisfeestjes tot hele sportieve of voor de dierenliefhebbers...Veel feest- en uitzoekplezier!
Alle kinderfeestjes op een rijHandig!

Leer typen met LOI Kidzz!
Het ziet er uit als een game, het wordt ervaren als een game... maar het is; een typecursus! LOI Kidzz zorgde ervoor dat onze kinderen met veel plezier blind en vlot leerden typen. We testten de reguliere én de dyslexie versie!
Lees onze review 

Door ons getest: XT luis
Superfijn! Er is een preventieve spray tegen hoofdluis; dat gaat ons een hoop 'kopzorgen' besparen nu school en kinderfeestjes weer beginnen! En ben je tóch te laat geweest voor voorkoming; er is ook een fijne luizen
Lees onze ervaring 


Nazomer tips


Uitagenda September & Oktober

Langzamerhand komen er steeds weer
leuke activiteiten in onze uitagenda.
Van fijne boswandelingen met boswachter tot een herfstfair en wolfeest!

Heb jij nog een toffe uitagenda tip voor ons? Laat het ons weten!

Tips voor nazomer

Of klik op de roze website voor nog meer uitjes met de kids! Naar de website