Leuke uitjes voor ouders & kids in Drenthe

Leuke uitjes voor ouders & kids in Drenthe

De leukste eropuit tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, ijsbanen, bowlingbanen en nóg veel meer eropuit-tips in Drenthe!

Waar ga jij heen met je kids?

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 126 resultaten
Pagina: 1234
totaal 126 resultaten
Pagina: 1234

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Drenthe!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen? Er zijn in de regio Drenthe véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen

Op Kidsproof Drenthe vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Beilen!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Drenthe te beleven. Leuk voor deze zomer!