De leukste (dag)kampen voor de kids!

De leukste (dag)kampen voor de kids!

De leukste vakantiekampen en zomerkampen voor kinderen in en om Drenthe. Bekijk hier de leukste sportkampen, voetbalkampen, paardenkampen, zeilkampen, hockeykampen, survivalkampen, creatieve kampen en nog veel meer.

Filteropties

Op kamp
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 41 resultaten
Pagina: 12
totaal 41 resultaten
Pagina: 12

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Drenthe?

In de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen

Op Kidsproof Drenthe vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Beilen!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.