LiekTerug naar het overzicht

Liek is puur genieten.
Sta je dan, in je supermarkt. Met zoveel vragen. Wat zijn goede keuzes? Moet ik per se biologische rijstwafels kopen? Mag mijn saus e-nummers bevatten, of is ieder e’tje er echt een te veel? En die keuringssticker, is die wel te vertrouwen? Soms heb je het idee dat je het nooit goed doet.

Liek is de versmarkt. Bomvol idioot verse producten, uit het seizoen en gewoon uit de buurt. Zij garanderen de kortste route naar het bord.

Schuif gerust bij hun aan. Dat kan namelijk ook. Bij Liek eet je lekker en gezond. Geserveerd door Liek met liefde voor goed eten. Bewustgekozen. Zin in een lekker bakje koffie tijdens je shopronde door de vers(super)markt? Wees welkom! Van ontbijt, lunch, borrel tot diner zij ontvangen je met een dosis Liek-liefde en zullen je in de watten leggen.

Bij Liek organiseren ze regelmatig bijzondere, niet alledaagse smaakvolle events. Workshops, kooklessen, coaching sessies, you name it. Meer weten? Kijk ook in onze Uitagenda!

Kijk voor nog meer info op hun site. Klik hiervoor op de roze button.

Liek

Roostenlaan 104-106
5644 GH Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

ZOMERVAKANTIE!! Blijf jij deze vakantie thuis? Boffen, want er is enorm veel leuks te doen in de regio Eindhoven en Noord-Limburg.

Zomervakantie tips>>