Nu te doen in de regio Eindhoven en Noord-Limburg!

Nu te doen in de regio Eindhoven en Noord-Limburg!

Onze Uitagenda staat normaal altijd vol leuke activiteiten die je op een bepaalde datum kunt doen. Zo ben je altijd op de hoogte.

CORONA update: door de beperkingen zijn er weinig uitjes buiten de deur mogelijk. Daarom delen we hier nu tips om thuis te doen. Ook vind je veel leuke thuistips in de categorie BLOGS.

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 84 resultaten
Pagina: 123
totaal 84 resultaten
Pagina: 123

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Eindhoven!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Eindhoven: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond?

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond

Op Kidsproof Eindhoven vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Best, Nuenen, Geldrop en Weert!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)