Kinderfeestjes UdenTerug naar het overzicht

Kinderfeestjes binnen én buiten, het hele jaar mogelijk, met onbeperkt frietjes en minisnacks.
Teugel Resort Uden biedt verschillende activiteiten voor een leuk en actief kinderfeestje.  
Zo kun je hier:
Bowlen. Probeer een strike te gooien op een van de 10 hypermoderne bowlingbanen. Deze activiteit is binnen en is het gehele jaar mogelijk.
Klimmen in het klimpark. Geen last van hoogtevrees? Het klimpark biedt vier verschillende routes met elk hun eigen moeilijkheidsgraad en hoogte. Niet mogelijk van december t/m februari.
Discgolf. Een combinatie van frisbee gooien en golfen. Kun jij in zo min mogelijk beurten bij de hole terechtkomen met jouw disc? Een originele buitenactiviteit!
Minigolf. Liever een wat rustigere activiteit? Kies dan voor minigolf met 17 verschillende holes in een kleurrijke stijl. Arrow Battle. Strijd in teams tegen elkaar tijdens een potje Arrow Battle. Op een veld met obstakels probeer je elkaar te raken met de zachte pijlen. Welk team wint?
GPS tocht door het natuurgebied. Ga schatzoeken in het natuurgebied met behulp van een GPS apparaat. Een leuke budgetvriendelijke activiteit! Zowel voor als na de activiteit kunnen de kids smullen van onze
All You Can Friet formule; onbeperkt frietjes en minisnacks met onbeperkt ranja. Voor volwassenen is er de mogelijkheid om een keuze te maken van de reguliere menukaart. Wil je het extra speciaal maken? Dan kun je ook kiezen voor ontvangst met cake of kinderchampagne en verjaardagstaart.

Klik voor nog meer info op de roze button.

TIP: Heb jij je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

Teugel Resort Uden

Bedafseweg 22
5406 TM Uden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Nu het nieuwe schooljaar is begonnen is er vast één jarig thuis of geweest. Neem eens een kijkje op onze overzichtspagina Kinderfeestjes, ter inspiratie.

HIEPERDEPIEP