Paardrijles v.a. 6 jr!Terug naar het overzicht

Helemaal gek van paarden en pony's? Bij het Almeersch Hippisch Centrum kan je kind vanaf 6 jaar op les!
Kinderen kunnen bij het Almeersch Hippisch Centrum vanaf 6 jaar beginnen met paardrijden.

Je start altijd met privélessen. Dit houdt in dat je één op één de eerste beginselen leert zodat je later in de groepslessen gelijk een beetje mee kan komen!

Na het volgen van privélessen kan je doorstromen naar een groepsles. Het hangt van je talent af hoeveel privélessen je hiervoor nodig hebt. De instructeur vertelt je wanneer je hier klaar voor bent. Het blijven volgen van privélessen kan natuurlijk ook. Telkens als je beter wordt en vooruit gaat, mag je doorstromen naar een les met een hoger niveau.

Op de manege worden ook instructiedagen voor de verzorging van pony's en paarden gegeven, wedstrijden georganiseerd en is er ieder jaar een ponykamp week.

Voor meer info gebruik je de website of mailfunctie en neem meteen contact op!

Paardrijden in Almere kan op verschillende maneges. Zoek jouw favoriet uit op Kidsproof Almere!

Almeersch Hippisch Centrum

Trekweg 4
1338 GA Almere
Openingstijden Privéles op afspraak. Prijs Klik door naar de website voor de prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!