Muziek op schootTerug naar het overzicht

Bij Elfje Twaalfje is er muziekles voor kinderen van 1-4 jaar, samen met mama, papa, opa of oma!
Muziek is voor een baby, dreumes of peuter heel belangrijk. De eerste muzikale ervaring stimuleert o.a. het spraakvermogen, de taalontwikkeling en motoriek en geeft uw kind een veilig gevoel. In de cursus Muziek op Schoot zingen we oude en nieuwe liedjes en doen we allerlei muzikale spelletjes. Ook spelen we op eenvoudige instrumentjes en bewegen we op de muziek.
 
Drie leeftijdsgroepen
Muziek op Schoot wordt aangeboden in drie leeftijdsgroepen. De groepen worden verdeeld in kinderen van 1 tot 2 jaar, van 2 tot 3 jaar en van 3 tot 4 jaar. Op deze manier kan er rekening gehouden worden met de ontwikkeling van de kinderen. Niet alleen op muzikaal maar ook op motorisch, sociaal, emotioneel, zintuiglijk en intellectueel gebied.

De lessen
In de lessen worden liedjes gezongen, bewegingsspelletjes gedaan, gedanst op vrolijke muziek en gespeeld op eenvoudige muziekinstrumenten. Dit alles wordt afgestemd op het niveau van de kinderen. Het liedjesrepertoire wordt uitgebreid, je doet nieuwe ideeën op voor muzikale spelletjes en de kinderen krijgen de kans om samen in een groep te zingen en spelen. Iedere les worden de nieuwe liedjesteksten uitgedeeld, zodat je ze thuis ook met je kind kunt zingen.

Voor meer informatie en al je vragen verwijzen we je graag naar de website van Elfje Twaalfje. Klik gewoon even op de roze websitebutton.

Voor nog meer inspiratie wat je met kinderen kunt doen in Almere moet je beslist even op onze kidsproofsite kijken!

Elfje Twaalfje


Almere
Openingstijden In de week van 25 september 2017 zullen bij Elfje Twaalfje de najaarscursussen gaan starten. Kijk voor de precieze data op de website van Elfje Twaalfje. Prijs Check de website van Elfje Twaalfje via de websitebutton voor alle tarieven Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!