Flevo-ScoutsTerug naar het overzicht

Leuke scoutingvereniging voor kinderen vanaf vijf jaar in Dronten!
Bij de leuke scoutingvereniging Flevo-Scouts kunnen kinderen vanaf vijf jaar oud leuke activiteiten doen. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen, dus je kind zal altijd spelen en leren met leeftijdsgenootjes.

De kinderen doen opdrachten en spelletjes in de buitenlucht, en zo leren ze samenspelen en samenwerken in een team. Ook leert je kind bij Flevo-Scouts meer over de natuur, zelfstandig oplossen en over creativiteit en fantasie. 

Kortom: je kind leert veel terwijl hij plezier beleeft met leeftijdsgenootjes! Wil je graag meer informatie? Klik dan op de roze button om naar de website van Flevo-Scouts te gaan. 

Tip: we hebben ook een overzicht van leuke kinderfeestjes in de natuur op onze website! 

Flevo-Scouts

Gildepenningdreef 1
8253 BD Dronten
Openingstijden De tijden van de activiteiten verschillen per leeftijdscategorie, kijk hiervoor op de website! Prijs Neem voor de specifieke kosten een kijkje op de website. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!