Toneel JTLTerug naar het overzicht

Spel- en zanglessen bij de Flevolandse Theatervereniging! Met uiteindelijk een cool eindoptreden!

Flevolandse Theatervereniging JTL werd in 1988 opgericht als Jeugd Theatergroep Lelystad. De voorstellingen van de groepen worden gespeeld in Theater Posa en eens in de 5 jaar in Theater Agora, maar sinds 2015 vinden onze voorstellingen plaats in ons eigen minitheater aan de Kamp 28-49. Daarnaast figureren wij ook geregeld bij Batavialand, 8 keer per jaar bij “Leven aan Boord”maar ook tijdens de VOC-dagen en de Piratendagen en alle andere evenementen zijn we present.

Op de maandag is er de jeugdgroep vanaf 6 jaar.
Een gezellige groep die op een speelse manier toneel leert spelen, zang en dans en toneel leren combineren en daarnaast met speloefeningen steeds meer zelfvertrouwen krijgen wat vaak ook op school weer duidelijk terug te zien is. Zij repeteren van 16.00 tot 18.00 uur.
In het seizoen 2017-2018 werken zij aan een sinterklaasoptreden en daarnaast oefenen zij de musical Het Sleutelbos.

Dinsdagavond is er de jeugd/ jongerengroep de Superstars vanaf ongeveer 12 jaar ( groep 8 basisschool), van 19.00 tot 21.00 uur.
De musical FAKE staat voor het seizoen 2017-2018 op het programma als eindproductie, maar ook zij werken mee aan de diverse Halloween presentaties en Sint presentaties.

Nieuw op de dinsdagavond is de groep “de Close-up-club” waarbij zij samen een filmscenario maken, camera-acteren krijgen ( voor o.a. Halloween en Sinterklaas) en daarnaast acteren zij mee bij volwassenentoneel in de musical Hart tegen Hart. 

Op de vrijdag is er tenslotte nóg een groep voor jeugd van de basisschool, van 19.00 tot 21.00 uur.
Ook hier weer speloefeningen, zangoefeningen en musicaldans .
Er wordt al hard gerepeteerd voor de kerstmusical Zie ginds komt de kerstman die 16 december in ons eigen gebouw wordt uitgevoerd en ook spelen enkele spelers mee in een productie over Eenzaamheid welke wij voor het CMO uitvoeren.
Zij voeren hun eindproductie in juli 2018 op, de musical “Help, het bruidspaar is kwijt” geheten.

Klik op de button om naar de website te gaan voor meer informatie.

Meer clubjes vind je via deze link!

Flevolandse Theatervereniging JTL

Kamp 28-49
8225 GK Lelystad
Openingstijden Zie de website Prijs kosten zijn 16,50 euro per maand Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs