Kunst, Cultuur & KidsTerug naar het overzicht

KLEURinCULTUUR geeft kleur aan talent!
Stichting KLEURinCULTUUR organiseert naschoolse kunst- en cultuurworkshops voor kinderen van 4 t/m 14 jaar in Almere. Met o.a. de Kunstbus, de ARTlabs en bijzondere wijkprojecten bieden ze kinderen de mogelijkheid om hun creatieve talent te ontdekken en ontwikkelen.

KLEURinCULTUUR geeft per jaar zo’n duizend workshops, verdeeld over twee hoofdthema’s: Kunst & Cultuur en Duurzaamheid & Innovatie.

Kinderen zijn volop bezig met het ontdekken en ontwikkelen van hun identiteit. Kunst kan hierbij een grote rol spelen: het prikkelt je fantasie, stimuleert je brein en doet beroep op je creativiteit en zelfvertrouwen. KLEURinCULTUUR wil kinderen daarom kennis laten maken met verschillende kunstvormen, zoals muziek, theater, dans en beeldende kunst.

Hun doel is om gelijke ontwikkelingskansen mogelijk te maken: ze zijn er voor ieder kind, uit iedere wijk in Almere. Een kind mag geen financiële beperkingen ervaren en de workshops zijn toegankelijk voor iedereen. Zo krijgt ieder kind de kans om zijn of haar talent te ontdekken én te ontwikkelen.


Voor meer informatie ga je naar de website via de roze websitebutton.

Check ook regelmatig onze uitagenda om maar niks te hoeven missen aan leuke acitiviteiten!

Stichting Kleur in Cultuur

Esplanada 10
1315 TA Almere
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!