JumpScool LelystadTerug naar het overzicht

JumpScool, be fearless en leer de tofste jumptricks.
Adrenaline junk of Atleet? Push jij jezelf graag tot het uiterste? Heb jij lef én discipline? Dan is JumpScool echt iets voor jou!

Tijdens een cursus van 10 lessen leer jij van de Jump Masters de vetste Stunts & Tricks. Voorafgaand aan de cursus neem je deel aan een proefles waarin jouw niveau bepaald wordt en je bij de juiste groep wordt ingedeeld. Na deze 10 lessen leer jij precies de Tricks die bij jouw niveau en persoonlijke doelen passen. De één leert snel, de ander oefent graag iets langer, daarom is het dus niet zo dat je na 10 lessen automatisch een Level doorschuift. Je kunt dus meerdere keren deelnemen aan een bepaald cursuslevel. Je stroomt door naar het volgende Level indien je aan het einde van de cursus 80% van de Tricks met een voldoende uitvoert. Je ontvangt dan ook een JUMPSCOOL diploma voor dat Level.

Dit zijn de 3 Levels:
Rule the Basics
Challenge the Master
Master in Movement

Per cursuspakket ontvang je: 1 proefles* 10 cursus lessen1 Bring a Friend les** 1 JumpScool T-shirtJumpsokken bij elke les30 minuten extra gratis Jumpen bij elke Jumpsessie***

Prijzen:
cursus pakket: €120
cursus pakketten: €210
cursus pakketten: €300

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof zorg- en opvoedingspagina!

Jumpsquare Lelystad

De Meent 18-20
8224 BR Lelystad
Openingstijden Dinsdag 17:00 18:00
Woensdag 17:00-18:00/18:00-19:00/19:00-20:00
Prijs 1 Cursus JumpScool- €120
2 Cursussen JumpScooL - €220
3 Cursussen JumpScool- €300
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!