Tekenatelier SigridTerug naar het overzicht

Teken en schilderlessen voor kinderen van 7 tot 18 jaar.

Ben jij gek op tekenen en schilderen? En zou je daar nog veel meer van willen weten? Geef je dan op voor de teken- en schildercursus bij Tekenatelier Sigrid.

Er zijn cursussen voor kinderen en jongeren van 7 tot 18 jaar. Het leren kijken naar kunst en ook het zelf daarmee bezig zijn, stimuleert kinderen zich te uiten in beelden. Immers : Een beeld zegt meer dan 1000 woorden! In de lessen gaan we aan de slag met verschillende onderwerpen, materialen en technieken. Door ieder kind zijn persoonlijke ruimte te geven en in te spelen op zijn leermanier, hoopt de docente het talent van haar leerlingen tot bloei te kunnen brengen.

Wanneer?
Maandag 15.30-17.00 uur 7-12 jaar

Dinsdag 15.30-17.00 uur 7-12 jaar

Donderdag 15.30-17.00 uur 7-12 jaar

Vrijdag 15.30-17.00 uur 7-12 jaar
            17.15-18.45 uur 12-18 jaar


Kosten : € 7,50 per les

Inschrijven per half jaar € 150,00
Aantal lessen: 20 lessen van 1,5 uur

Inbegrepen in de les: materialen, professionele begeleiding, iedere les wat te drinken en een tussendoortje.

Over Tekenatelier Sigrid
Het Tekenatelier is gevestigd in de Voetnoot, Almere-Stad, naast het stadhuis. Tekenatelier Sigrid is opgericht door gediplomeerd beeldend kunstenaar Sigrid Poldervaart. Naast het maken van eigen werk, vooral tekeningen, heeft zij ook de afgelopen jaren met groot enthousiasme les gegeven aan kinderen voor de Stichting KleurinCultuur, o.a. in Artlab Muziekwijk. Ook geeft zij les aan volwassenen in tekenen en schilderen.

Kijk voor meer informatie over tijden op de website via de websitebutton.
Opgeven of meer informatie kan door een mail te sturen via de direct-mailen knop!

Ook muziekles en tekenles vind je op Kidsproof Almere!

Tekenatelier Sigrid

Stadhuisplein 2
1315 HT Almere
Openingstijden zie website voor actuele informatie Prijs 20 lessen voor € 150,= Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!