Vioolles in AlmereTerug naar het overzicht

Wil je graag Vioolles, Almere is de plaats waar je dat vindt!
Het gaat voorzichtig de goede kant op met de Corona crisis. Je kind mag weer buiten sporten en gaat weer naar school. Ook de vioollessen worden vanaf 11 mei 2020 weer op locatie gegeven. Wil jouw kind graag viool leren spelen of eerst eens komen kijken of kennismaken? Dat kan bij Vioolles Almere!

Check vooral de roze websitebutton voor de laatste juiste informatie vanwege de steeds veranderende corona-maatregelen.

De lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen. Zowel individueel als duo- of groepsles is mogelijk!

Snuffelcursus
Wil je eerst kijken of vioolles bij Vioolles Almere iets voor je is? Doe dan de 4-weekse snuffelcursus in buurtcentrum Parkwijk die zo nu en dan wordt georganiseerd. Speciaal voor kinderen van 3 t/m 8 van de basisschool. Check de datum op de site.

Vioolmethode
Ben je 6 jaar of ouder en wil je viool leren spelen? Dan kun je bij Vioolles Almere lessen nemen volgens de gewone vioolmethode. Je komt elke week naar de les. De docent leert je hoe je alles moet doen en geeft huiswerk op. Het eerste liedje leer je op het gehoor te spelen. Tegelijkertijd leer je ook noten lezen, maar eerst nog apart van het viool spelen. Als het spelen lekker gaat, ga je ook van bladmuziek spelen.

Op zoek naar vioolles voor jongere kinderen (vanaf 4 jaar)? Kijk dan op de pagina Suzuki vioolles. De Suzukimethode gaat uit van op spelenderwijze leren spelen samen met de ouder.

Meer informatie over alle mogelijkheden? Klik dan op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof kinderfeestjespagina.

Vioolles Almere


Almere
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!