Kidsproof plattegrondTerug naar het overzicht

zondag 9 augustus
Wij hebben fijne 'Kidsproof'-adressen voor je verzameld op onze Kidsproof Plattegrond Flevoland!
Heb jij 'm al gezien? Onze Kidsproof plattegrond?
Wij hebben fijne adressen in Flevoland voor je verzameld en uitgestippeld op de kaart. Van 'Eropuit in de Natuur' tot 'Shoppen en uit eten' en van 'Cultureel' tot 'Sport, Spelen & Clubjes'! 

Downloaden en ophalen
Klik op de websitebutton om hem te bekijken of downloaden. En heel handig, als je op de plattegrond op een tip klikt kom je gelijk bij meer informatie!
Wil je hem liever geprint in handen hebben? Hij is o.a. af te halen bij de VVV's, campings/hotels en de kindvriendelijke adressen die we voor je hebben uitgestippeld.

Wil jij hem uitdelen op jouw locatie, event, school en/of vereniging? Laat het weten via de 'Direct mailen'-knop, dan sturen we je een stapel toe.

We bedanken Cultuurfonds Almere voor de steun om de eerste versie van de Kidsproof Plattegrond mogelijk te maken!

Natuurlijk hebben we nog veel meer tips voor je verzameld op onze website van Kidsproof Flevoland. We zijn benieuwd naar jouw favorieten!

Kidsproof Almere


Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!