Vakantiefun!Terug naar het overzicht

Volop plezier deze zomervakantie met de vakantiefun-activiteiten van GO! Kinderopvang.

GO! je mee?

Tijd om je te vervelen deze zomervakantie heb je niet. Ga op avontuur bij GO! Ontdek (de gewoontes van) andere landen, beleef samen gezellige buitenactiviteiten, knutsel, speel en sport, maak nieuwe vrienden en vooral veel plezier. Gewoon om de hoek, bij jou in de omgeving. Er zijn activiteiten voor alle kinderen, ook als je niet naar deze opvang gaat.

Vakantiethema’s

Haal de wereld naar je zo deze zomer met allemaal toffe vakantiethema’s. En natuurlijk avontuurlijke, gezellige activiteiten. Wat dacht je van een raketlancering, buikschuiven, robot maken, film, en echt nog heel erg veel meer! Niet op vakantie? Kun je toch een stukje van de wereld ontdekken!

4 – 6 | 6 – 8 jaar GO! Vakantiefun

Ga op avontuur. Zo’n lekkere lange vakantie…? Ga lekker chillen bij GO! Vakantiefun. Zij hebben de hele zomer door activiteiten. Je hoeft niet op de BSO te zitten: iedereen mag meedoen (wel op tijd aanmelden)!

9+ GO! Vakantiefun

Nieuwe vakantievrienden maken. Ben je het thuis hangen soms een beetje zat? ga chillen bij GO! Vakantiefun. Zij hebben de hele zomer door activiteiten, op veel verschillende locaties. Er is genoeg te doen!

Een vriend meenemen? Of je aanmelden terwijl je niet bij GO! op de BSO zit? Dat kan! Per activiteit staat aangegeven voor welke leeftijd de activiteit bedoeld is.

Tip: meld je wel op tijd aan zodat je zeker weet dat je een plekje hebt!

Klik op de roze websitebutton voor het volledige zomervakantie-vakantiefun-programma!

TIP: check ook onze uitagenda voor nog meer toffe zomeractivteiten.

GO! Kinderopvang


Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Nog heel even genieten van die laatste twee weken van de zomervakantie. Het gaat weer veel te snel voorbij! Maar niet getreurd, klik snel door op de roze button en ga er met het gezin nog even op uit en maak de mooiste zomervakantieherinneringen!

Inspiratie om met het gezin er op uit te gaan!