Mountainbike KinderfeestjeTerug naar het overzicht

Crossen op een stoer parcours tijdens het mountainbike kinderfeestje bij Outdoorpark Almere.
Hier kun je lekker los gaan. Over heuveltjes, tussen bomen door, bochtjes nemen en vooral lekker crossen. Zij zorgen voor een passende fiets en een helm. En zonder instructeur geen clinic.

Je leert met je vrienden de technieken van het mountainbiken, zodat je snel en nauwkeurig over en tussen alle objecten kan crossen en scherpe bochten kan nemen. Er is een prachtig parcours voor je aangelegd.


Je krijgt een mountainbike die voor jou wordt afgesteld en een helm. De instructeur legt uit wat er allemaal mogelijk is met de fiets.
Op een speelse manier ga je oefenen zodat je de mountainbike techniek goed onder de knie krijgt. Jullie beginnen met schakelen en remmen. Daarna leer je goed balans houden zodat je ook in scherpe bochten goed op de fiets blijft.

Mountainbiken kan het hele jaar door. Koud zul je het niet snel hebben en een beetje neerslag maakt het parcours extra leuk. Natuurlijk wordt het programma altijd aangepast aan de weersomstandigheden. Is het weer ineens heel slecht? Maak dan gebruik van de Goed Weer Garantie!

Voor iedereen is er een blikje frisdrank en een candybar, en voor de jarige een medaille na afloop. 

Kijk voor nog meer mogelijkheden op de site via de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof uitgenda.

Outdoorpark SEC Almere

Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
Openingstijden zie website Prijs De Mountainbike Clinic Jeugd kost € 275,00 per groep tot en met 10 personen; elke extra deelnemer kost € 25,00 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!