EROPUIT | Uitjes met de kinderen yn Fryslân

EROPUIT | Uitjes met de kinderen yn Fryslân

In onze Eropuit-categorie vind je alle tips, activiteiten, gezinsuitjes in Leeuwarden, Sneek, Drachten, Heereveen en de rest van Friesland die je elke dag kunt doen.

Uit met kinderen - Een handig én compleet overzicht van alle kinderactiviteiten, kinderuitjes, tips voor uitjes met het hele gezin, leuke dingen om te doen & meer!

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 241 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 241 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Fryslân!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten? Er zijn in de regio Fryslân véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten

Op Kidsproof Fryslân vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Lemmer, Joure, Bolsward en Harlingen!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Fryslân te beleven. Leuk voor deze zomer!