Sybrandy'sTerug naar het overzicht

Sybrandy's speel en natuurpark. Nu weer open op de Hege Gerzen.
Strandpaviljoen en recreatieterrein De Hege Gerzen in Oudemirdum vind je in Gaasterland aan het IJsselmeer. Je kunt er terecht voor een heerlijk dagje recreëren aan het strand of zwemmen in het IJsselmeer. Ook is er een voetbal- en volleybalveld, een peuterbad met glijbaan, speeltoestellen en een midgetgolfbaan. 

Er zijn kleedruimten en toiletten aanwezig, de kleedruimten hebben babyfaciliteiten en warm en koud water douches. Bij het terras kan je terecht voor een uitgebreid koffie en drankenassortiment, ijsjes, snacks, pannenkoeken en meer.

Op 20 juli 2020 is hier weer geopend: Sybrandy's, het oude vogeltjespark in de Gaasterlandse bossen. Dit speelpark is fantastisch voor alle (Friese) kindjes. Door deze reddingsactie van het Fûgeltsjespark kunnen veel Friese ouders weer tijden herleven en nieuwe generaties het vernieuwde en verplaatste park ontdekken. 

Kom je langs? Meer info vind je via de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

De Hege Gerzen

Liemerige wei 4
8567 HM Oudemirdum
Openingstijden Vanaf begin april tot eind oktober zijn wij dagelijks geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs