Muziekcursus kids 4-7 jaarTerug naar het overzicht

dinsdag 6 oktober
De nieuwe muziekcursus 'Kraak de code' van De Gooische Muziekschool voor kids van 4 tot 7 jaar!
Ontrafel muziektekens, ontdek instrumenten en maak muziek.

Kraak de Code is een basisjaar muziek voor leerlingen uit groep 3 & 4 van de basisschool. In Kraak de Code gaan leerlingen mee op ontdekkingstocht langs de verschillende muziektekens en instrumenten. Onderweg moeten de verschillende codes gekraakt worden om nieuwe tekens te ontdekken, ze gaan zelf muziek maken en ontdekken instrumenten!

Door middel van allerlei spelletjes en opdrachten leren de leerlingen zo de verschillende tekens van het notenschrift kennen en niet te vergeten, zelf toe te passen en ten gehore brengen. Zingend met boomwhackers, allerlei slaginstrumenten en vanaf halverwege het jaar het klokkenspel. Verweven door de cursus komen een zevental hoofdinstrumenten in de les.

Waar & wanneer
Deze cursus wordt gegeven in Bussum, Weesp, Laren en Huizen.


Aanmelden
Instromen kan tot de herfstvakantie en aanmelden kan door een email te sturen aaan: info@degooischemuziekschool.nl, of klik via de website button door naar de site van de Gooische Muziekschool.TIP: binnenkort een kinderfeestje organiseren? Check hier de kinderfeestjes in 't Gooi.

De Gooische muziekschool

Dr. Schaepmanlaan 8
1402 BT Bussum
Openingstijden start in september Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips