Zomer in Kasteel MuiderslotTerug naar het overzicht

Kom naar een van de vele leuke activiteiten bij Kasteel Muiderslot in deze zomervakantie!
Gratis kinderaudiotour
Kids ontdekken alles over de verdediging van het kasteel in de gratis audiotour door de Torenroute (duur ca. 20 minuten). Voor oudere kinderen is ook de audiotour door de Ridderroute en de tuinen leuk en leerzaam.

Ga mee op tuinsafari (5 t/m 11 jaar)

Trek oude kleren en laarzen aan en ga mee op ontdekkingstocht! Met een schepnet, een potje voor insecten en een tekenvel onder je arm ga je op onderzoek uit. Elke woensdag t/m 26 augustus 2020 om 13 uur, €5 p.p. 

Tekenen in de tuinen (alle leeftijden)
Haal de kunstenaar in jezelf naar boven en doe mee aan deze creatieve workshop in de kasteeltuinen. Je wordt uitgedaagd om goed te kijken en te fantaseren en je gaat onder begeleiding aan de slag. Op 14 en 28 juli en 4 en 18 augustus tussen 12-15u, €5 p.p.

Roofvogelshow
Bezoek ook de valkenier en bekijk de prachtige roofvogels van heel dichtbij. De valkenjacht was vroeger een hobby van de rijken. De valkenier is in de zomervakantie aanwezig op di, wo, vr, za en zo tussen 11 en 14 uur. 

Kamperen op het kasteel
Altijd al eens een nachtje willen slapen op het Muiderslot? Grijp dan nu je kans! 
Check hier all info >>>

Speurtocht
Verken het kasteel met de speurtocht ‘Ontdekken en doen’. Ga samen op ontdekkingstocht (binnen én buiten) en voer alle opdrachten uit. 

Zomersnacks

Tijdens de zomervakantie zijn er regelmatig ‘zomersnacks’: korte theater-acts, verhalen of toeter-tours die inspireren, verwonderen, ontspanning en plezier bieden. Op onverwachte plekken en momenten kom je ze tegen. Ook kun je soms meedoen met een sportieve ridder bootcamp.

Meer info

Alle activiteiten zijn coronaproof, kosten zijn exclusief geldig entreebewijs. Klik op de roze websitebutton voor meer informatie of om je plekje te reserveren!


Tip: Volg je ons al op Facebook?

Kasteel Muiderslot

Herengracht 1
1398 AA Muiden
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

Eropuit tips