EROPUIT | De leukste tips voor kids in Groningen

EROPUIT | De leukste tips voor kids in Groningen

Tijdens de coronacrisis vind je in onze Eropuit-categorie alle tips voor thuis & uit die je elke dag kunt doen.

Uit met kinderen - Een handig én compleet overzicht van alle kinderactiviteiten, kinderuitjes, tips voor uitjes met het hele gezin, leuke dingen om te doen & meer!

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 197 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 197 resultaten
Pagina: 1234567

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Groningen!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden? Er zijn in de regio Groningen véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Op Kidsproof Groningen vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Groningen te beleven. Leuk voor deze zomer!